Question for yahoo leagues - Fantasy Baseball Cafe 2014 Fantasy Baseball Cafe
100% Deposit Bonus for Cafe Members!

Return to Commissioner's Corner

Question for yahoo leagues

Moderator: Baseball Moderators

Question for yahoo leagues

Postby jebatzel » Sun Apr 27, 2008 4:48 pm

Anyone know if Yahoo has made moves and trades count together or separately?

I had some one my leagues run out of moves already and he keeps offering people trades.
Image
jebatzel
General Manager
General Manager

User avatar
Cafeholic
Posts: 3868
Joined: 15 Apr 2003
Home Cafe: Baseball
Location: Carlisle, Pa

Re: Question for yahoo leagues

Postby still-hate-francisco-cabrera » Sun Apr 27, 2008 9:20 pm

"Trades" and "Moves" are two different things on Yahoo. If you look in your league settings, you will have two settings: "Max Moves" and "Max Trades". My league limits the amount of moves but gives you unlimited trades in order to encourage people to trade more often instead of just dropping/adding free agents all season long.
still-hate-francisco-cabrera
College Coach
College Coach

User avatar
Pick 3 Weekly Winner
Posts: 264
Joined: 25 Mar 2008
Home Cafe: Baseball

Re: Question for yahoo leagues

Postby BTOWNHESS » Mon Apr 28, 2008 1:32 am

You can also cap the # of trades as well. In my league I have moves capped at 50 and trades capped at 10.
BTOWNHESS
Minor League Mentor
Minor League Mentor


Posts: 577
Joined: 14 Jun 2005
Home Cafe: Baseball


Return to Commissioner's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Forums Articles & Tips Sleepers Rankings Leagues


Today's Games
Saturday, Oct. 25
(All times are EST, weather icons show forecast for game time)

Kansas City at San Francisco
(8:07 pm)

  • Fantasy Baseball
  • Article Submissions
  • Privacy Statement
  • Site Survey 
  • Contact